Ledelse

Arne Lyslo Kristiansen (54) er ansatt som ny administrerende direktør i Volkswagen Møller Bilfinans.

Han skal flytte bilfolket fra "eie til leie"

Publisert Sist oppdatert

GÅR FRA: Regiondirektør Møller Bil Stor-Oslo

GÅR TIL: Adm. dir. for Volkswagen Møller Bilfinans

TILTREDELSE: Ikke avklart

Arne Lyslo Kristiansen (54) er ansatt som ny administrerende direktør i Volkswagen Møller Bilfinans og erstatter Vidar Eriksen som etter fire år som leder for Møller Mobility Groups bilfinansierings-virksomhet har sagt opp sin stilling i selskapet.

Det melder Møller Mobility Group i en pressemelding.

Volkswagen Møller Bilfinans AS eies med 49 prosent av Møller Mobility Group og 51 prosent av Volkswagen Financial Services AG.

Selskapet tilbyr lån, leasing- og leieprodukter samt forsikring tilknyttet de respektive merkenes salg av nye og brukte biler.

– Trenden i samfunnet er «fra eie til leie». Denne trenden gjelder både privatpersoner og større selskaper som foretrekker å la profesjonelle partnere håndtere hele bilparken med alle tilhørende kostnader. Volkswagen Møller Bilfinans er en integrert og viktig del av verdikjeden til Volkswagen, Audi, Seat og Škoda i Norge. Med over 27.000 biler finansiert og mer enn 32.000 biler forsikret i 2018, er Volkswagen Møller Bilfinans i aller høyeste grad en del av suksessen til våre merker, sier konsernsjef Terje Male.

Arne Lyslo Kristiansen har svært lang bransjeerfaring og har de siste to årene vært regiondirektør for Møller Bil sine forhandlere i Stor- Oslo. Han har tidligere vært direktør for Servicemarkedet i Harald A. Møller AS og hatt mange sentrale lederposisjoner i Bertel O. Steen.

– Arne Lyslo Kristiansen har opparbeidet seg tung, faglig kompetanse og bred ledererfaring fra mange år i sentrale posisjoner. Vi er svært tilfreds med å få Arne Lyslo Kristiansen i en så sentral posisjon i konsernet, sier Terje Male.

Vidar Eriksen blir daglig leder for Z Event, et av de store eventbyråene i Norge.

Powered by Labrador CMS