Nyskaping

Alt du gjør blir logget

Den norske timeførings-appen Timely lanserer nå «Memory», som automatisk registrerer alt du gjør.

Publisert Sist oppdatert

Memory registrerer automatisk filer du jobber med, nettsider du besøker og apper du bruker, slik at du vet hvor mye tid du har brukt på ulike ting, skriver nettstedet Shifter.

Deretter er det en algoritme som analyserer dataene for å skjønne hva som bare er støy, hvor lenge du faktisk har jobbet på noe og som grupperer ting på en naturlig måte.

– Alt ender opp i en tidslinje hvor du enkelt kan se alt du har gjort og hvor lang tid det tok, sier gründeren av selskapet, Mathias Mikkelsen, til Shifter.

Nytteverdien kommer ned til én ting: prøv å tenke på hva du jobbet med mandag i forrige uke, og hvor lang tid det tok. Det er umulig å svare på.

– Når du skal føre 100 kroner per time, blir det mye tapt inntekt. Med Memory står faktaen svart på hvitt. Du jobbet med denne presentasjonen i Powerpoint fra ti til kvart over tolv mandag forrige uke, forklarer Mikkelsen.

Hele poenget med trackeren til Memory er at den skal skjønne hvor lenge du faktisk jobbet, ikke bare hvor lenge et vindu var åpent. I tidslinja til Memory vil den vise faktisk arbeidstid, ifølge gründeren.

Powered by Labrador CMS