Nyskaping

Forhåndssolgte papirnettbrett for 1,5 millioner på 24 timer

Og nå blir bedriften pensum på Harvard.

Publisert Sist oppdatert

Bedriften reMarkable ble startupkjendiser over natta på slutten av 2016 da de forhåndssolgte de nevnte «papirnettbrettene», skriver Shifter. Målet på en million kroner i løpet av den første måneden ble raskt overskredet. Bragden ved å gjenskape papirfølelsen digitalt ble omtalt en rekke steder, blant annet i Techcrunch, Engadget, CNet, ZDnet, Slashgear, det tyske teknologinettstedet Golem og i en rekke andre internasjonale medier.

Ifølge CEO Magnus Haug Wanberg i reMarkable har bedriften fortsatt vind i seilene:

– Det går fortsatt kjempebra. Jeg hadde trodd det skulle dabbe litt av etter den første tiden, men det har vi ikke sett i det hele tatt. Dette har overgått de mest aggressive estimater, sier Wanberg til nettstedet.

Han bekrefter at henvendelsene har fortsatt å strømme inn fra særlig utlandet.

De travle gründerne fra Bislett i Oslo har utviklet en digital notatblokk, som beskrives som en «mottrend-device», en løsning som tvinger deg til å konsentrere deg om det du bør konsentrere deg om. Foruten å gjenskape lese-, skrive- og tegnefølelsen fra papir, har den noen ytterst få funksjoner. Det er ingen Facebook, ingen Instagram, ingen Twitter eller andre forstyrrende elementer.

Nå har eliteskolen Harvard i USA banket på døren, og Professor Elie Ofek har skrevet et 26 sider langt businesscase som blir en del av pensum på den anerkjente institusjonen.

Powered by Labrador CMS