Nyskaping

Chief Digital Officer i Nordic Choice, Lisa Farrar.

Digitaliseringssjef i Nordic Choice Hotels kåret til en av Europas fremste reiselivsledere

Publisert Sist oppdatert

Lisa Farrar, Chief Digital Officer i Nordic Choice Hotels, er kåret til en av Europas topp 20 fremste kommersielle ledere. Hun får prisen for nybrottsarbeid som påvirker hele bransjen.

Under HSMAI Region Europe Awards ble Lisa Farrar, CDO i Nordic Choice Hotels, denne uken kåret til en av Europas fremste kommersielle ledere innen reiselivsbransjen. Farrar har lang fartstid i bransjen, og siden 2016 har hun ledet Nordic Choice Hotels sin digitale transformasjon og satsning på å skape verdens beste gjestereise.

– Digitalisering og ny teknologi gir mennesker i dag et hav av muligheter som vi bare kunne drømt om for ti år siden, det gjelder ikke minst for hotellbransjen. Det er utrolig viktig at vi ikke sover i timen, men bruker disse mulighetene til å gjøre hotellopplevelsen bedre, smidigere og mer effektiv for gjestene, sier Lisa Farrar i en melding.

Farrar leder Nordic Choice Hotels sitt teknologi- og digitaliseringsselskap eBerry. Da hun snakket med Dagens Perspektiv om digitaliseringen av hotellbransjen i fjor pekte hun på flybransjen som en viktig inspirasjonskilde.

Blant begrunnelsene som trekkes frem for tildelingen av topp 20-plassen kommer eBerrys og Nordic Choice Hotels' innsats for å levere flere ‘firsts’ i hotellbransjen, blant annet Nordens første fullverdige hotellapp, i tillegg til å lede an innovasjonstakten med bruken av Bots og AI for å levere en sømløs gjesteopplevelse.

Hotell- og reiselivsbransjen trenger kreative tenkere og innovatører. HSMAI Region Europe Top 20 hyller de som leder an i hotell, reiseliv og turistbransjen, og det de har fått til. Menneskene som er nominert i denne listen har også hatt en betydelig positiv innvirkning på bransjen som helhet, også utover eget selskap, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Region Europe.

Powered by Labrador CMS