DP helg

Trond Helge Johnsen med nytt album: «Dans på nevroser»

Publisert Sist oppdatert

Låtskriveren og vokalisten følger opp debuten med et album som formidler et sterkt budskap.

Trond Helge Johnsen oppfordrer gjennom «Dans på Nevroser» til å ta vare på folk som tilsynelatende har et stille ytre, men et jagende indre. Med låter som «Bønn fra gaten», som skildrer et rop om hjelp fra gaten, til «Emilie» hans daværende 17-årige kjæreste som led en tragisk skjebne og tidlig død, viser Trond Helge innsikt fra sitt tidligere liv som deltaker i belastede miljøer.

«Dans på nevroser» er Trond Helges ærlige skildring fra et levd liv. Bli med på reisen gjennom smuglerruten «Riksveg 77» og de andre historiene på hans nyeste album «Dans på nevroser».

Løvetannbarnet hadde en tøff start på livet under oppveksten i Bergen. Trond Helge ble tidlig introdusert til et liv preget av festing og endte allerede opp som 14-åring på Rostad Ungdomsheim i Inderøy. Der ble han introdusert for gitaren og startet smått sin artistkarriere.

Siden den gang har den etablerte artisten turnert med artister som Henning Kvitnes i 2019. I 2020 kom debutalbumet «Under huden» som mottok strålende kritikker med blant annet terningkast 5 i Nettavisen.

Powered by Labrador CMS