Ledelse

Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Coca-Cola Norge med ny talsperson

Mette Vinther Talberg går inn i rollen som ny kommunikasjonssjef for Coca-Cola Enterprises i Norge. Hun får ansvar for PR og ekstern kommunikasjon, og vil bli en av selskapets talspersoner.

Vinther Talberg kommer fra stillingen som ansvarlig for myndighetskontakt og næringspolitikk i Coca-Cola Enterprises.

Til Elektro-foreningen

Frank Jaegtnes (49) forlater stillingen som Fornybardirektør i Jens Ulltveit-Moes selskap Umoe AS for å bli administrerende direktør i Elektroforeningen (EFO), melder selskapet i en pressemelding. Han overtar da etter mangeårig leder og direktør Jens-Dag Vatndal, som fylte 67 år i august og har meldt fratredelse for å bli pensjonist.

Jaegtnes er utdannet sivilingeniør fra NTH (nå NTNU) innen matematikk og fysikk. I tillegg har han en MBA innen finans og en Master of Management innen strategisk ledelse. Han har tidligere vært administrerende direktør i Sønnico AS, og var før det igjen strategi-direktør i Siemens AS. Jaegtnes tiltrer i tillingen 1. november.

Ny partner i Assessit AS

Konsulentselskapet Assessit AS informerer om at Jørgen Myrland har begynt som ny partner i selskapet. Myrland kommer fra stillingen som administrerende direktør for Cisco Norge, en stilling han hadde i over 12 år frem til han fratrådte 1. mai i år.

Forlater Stavanger symfoniorkester

Administrerende direktør i Stavanger Symfoniorkester, Trude Marit Risnes, fratrer sin stilling til nyttår. Hun har takket ja til stillingen som konserndirektør i Kronengruppen.

– Jeg velger å fratre min stilling som administrerende direktør på eget initiativ da jeg søker nye utfordringer for å jobbe enda mer med det kommersielle, sier Trude Marit Risnes, i en pressemelding.

– Vi skulle gjerne hatt med Trude Marit videre, men ønsker henne lykke til med nye utfordringer i stillingen som konserndirektør i Kronengruppen, sier styreleder i Stavanger Symfoniorkester Martin Gjelsvik.

Til Aker Solutions

Aker Solutions har utpekt José Formigli (55) som styremedlem av Innovation Board. Som medlem av styret vil han fungere som strategisk rådgiver.

Formigli er fra Rio de Janeiro og utdannet ingeniør. Han har over 30 års erfaring i olje- og gassindustrien, og startet i Petrobras i 1983. Han sa fra seg stillingen som Director of exploration and production tidligere i år, og driver nå sitt eget selskap , Forsea Engenharia.

Fra Egmont til Aller Media

Jan Thoresen (42) forlater Egmont til fordel for jobben som digital redaktør i Aller Media Norge, melder Journalisten.no. Han får ansvar for å følge opp de redaksjonelle miljøene Aller Media, inkludert DB Medialab, SOL, Dinside og Aller Medias magasiner på nett.

Thoresen kommer fra stillingen som sjefredaktør for digitale medier ved Egmonts hovedkvarter i København, en stilling han nylig sa opp av familiære årsaker. Han har tidligere vært sentral i oppbyggingen av Egmont-eide klikk.no, og jobbet som utviklingsredaktør i DB Medialab. På slutten av 1990-tallet var Thoresen med på å etablere Aftenpostens nettutgave.

Powered by Labrador CMS