Tabber og tull

Siden sist

Publisert

Skutt for mangel på bacon

Ved oppstarten av jordbruksforhandlingene kan det være grunn til å minne om hvor viktig det bøndene leverer er for folk. Men like viktig er det at de som skal servere maten, husker at det bonden har produsert også kommer fram til kunden. En kvinne i USA er dømt til sju år i fengsel etter at hun skjøt mot en McDonald’s-restaurant fordi de glemte å legge bacon på hamburgeren hennes. Slikt er veldig irriterende, og denne kvinnen gikk utvilsomt for langt. Men det kan heller ikke gå helt upåaktet hen at det mangler bacon på en cheeseburger.

Tett på svenske

Det er mye ubehagelig en kan komme bort i dersom en havner i fengsel. Det er slett ikke alle som har enerom som Anders Behring Breivik. Kåre Nilsens skjebne, som er tiltalt for svindel i Acta-saken, er inngående beskrevet i Dagens Næringsliv. Hans advokat ber retten om å vise nåde: «Hver dag låses han inn på en liten celle som han deler med en svenske.»

Det er liten tvil om at det kan være tøft å komme så tett innpå en svenske. Men noen må jo bo sammen med dem også. Det gjelder å skikke seg vel slik at en slipper å få svensker så tett innpå seg over så lang tid.

Stå oppreist

Det går bra med Thorbjørn Jagland etter at han ikke lenger er leder for Nobelkomiteen og bare et vanlig medlem. Lars -Sponheim kommer sikkert over at han ikke lenger er styreleder i Norsk Tipping. Jagland har utviklet en smart metode som det er fritt fram for alle å bruke dersom man får sparken eller må slutte med noe som en liker veldig godt.

«Jeg føler jeg står oppreist inni meg og står for det jeg har gjort», sier Jagland til Aftenposten. I starten kan det være litt vanskelig å stå oppreist inne i seg selv. Men også her gjelder det; øving gir mester.

Powered by Labrador CMS