Tabber og tull

Siden sist

Publisert Sist oppdatert

Intimsonen krymper

Det blir stadig flere av oss her i landet. Det er bare en fordel dersom de som kommer til skaper verdier slik at det blir mer å dele, ikke bare flere å dele på. VG er mest opptatt av at det kan bli trangt om plassen. For det er jo slik at de fleste vil klumpe seg sammen rundt de største byene. Det får konsekvenser.

«Når stadig flere klumper seg sammen i byen, må vi også regne med å stå tettere i rushtiden. Intimsonen vil dermed krympe», skriver VG.

Det er det ingen som har tenkt på. Vi er jo vant med å ha litt plass rundt oss, men nå blir det slutt på store intimsoner. Vi må tettere på hverandre. Det må bli regler for slikt og tilsyn som passer på. Alle går tett på den som står ved siden av, fem cm fra er største tillatte intimsone. Dårlig ånde gir ikke unntak.

Trøndere tar Krekar

Kyrksæterøra trakk vinnerloddet. De får mulla Krekar. Og med ham følger det mye oppmerksomhet. Nå vet snart alle hvor kommunen ligger, hva de holder på med og hva de er opptatt av. Snakk om må bli satt på kartet. Staten skal betale alt Krekar koster, så kommunekassen vil ikke merke noe. Her er det bare muligheter. Det er selvsagt en del som er litt redd for Krekar. Det er bare fint. Folk tiltrekkes av det en er litt redd for. Dette vil turistnæringen i bygda utnytte. De legger opp til at folk skal komme i strie strømmer for på se hvor Krekar bor. Kanskje de får øye på ham i leiligheten sin eller de kan stille seg i utenfor politihuset der han tre ganger i uken skal melde deg.

Hjeltnes fikser saken

Når Arne Hjeltnes skal holde orden på tre ulike hatter, blir det i meste laget. Ved årsskiftet var han programleder i beste sendetid på TV2. Blant de han intervjuet var Erna Solberg. Hjeltnes er selv medlem i sentralstyret i Høyre. Det viser seg at han også har en eierandel i restauranten hvor opptaket ble gjort. Dermed slo han ikke bare to, han klarte tre fluer i ett eneste smekk.

Powered by Labrador CMS