Ledelse

Norsk bedrift ble årets arbeidsgiver i Europa

Relekta vant klassen «årets arbeidsgiver», i konkurranse med 32.000 andre bedrifter.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Finansavisen.

Daglig leder i Relekta, Olle Petter Andersen, sier til Dagens Perspektiv at konkurransen var knallhard.

– Utmerkelsen Employer of the Year er en stor annerkjennelse. Medarbeidere er vår viktigste ressurs, og det er deres fortjeneste at Relekta har hatt en svært positiv utvikling gjennom mange år. I Relekta er vi opptatt av å gi tillit til våre medarbeidere, noe som bidrar til engasjement og entusiasme. Mange års dedikert innsats har gitt en unik kultur for felles innsats og samarbeid. EBA-prisen gir ekstra motivasjon til å fortsette arbeidet med å skape en stadig bedre arbeidsplass og nå fremtidige målsettinger, sier han.

Bedriften ble etablert i 1977, og er leverandør av reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til veksteds-, industri- og byggebransjen i Norge.

Olle Petter Andersen tok nylig over som daglig leder i Relekta AS etter gründer Rune Arnhoff. Nå er bedriften kåret til europas beste arbeidsgiver.

Relekta har også tidligere markert seg som et godt sted å arbeide. I Great Place To Works 2016-kåring, kom bedriften på 16. plass. I Norge endte bedriften på førsteplass i kategorien 50 til 199 medarbeidere.

Fakta om European Business Awards (EBA):

  • Ble arrangert for tiende gang i 2016
  • EBA skal løfte frem og belønne fremragende og nyskapende bedrifter i Europa, uansett størrelse og bransje
  • Prisutdelingen markerer og promoterer virksomheter oppnår gode resultater
  • I år deltok 32.000 selskaper i Milano
  • Andre norske bedrifter som gikk til finalen var: Fjordkraft, OneStop Reporting, DNV/GL, VertikalHelseassistanse ogMulticonsult
Powered by Labrador CMS