Annonse
Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor la onsdag fram selskapets resultater for fjoråret. Et skuffende Telenor-resultat etter nedskriving i Danmark
Konsernsjef Sigve Brekke i Telenor la onsdag fram selskapets resultater for fjoråret. Et skuffende Telenor-resultat etter nedskriving i Danmark. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Telenor brukte 230 millioner mer enn normalt på konsulenter

De grove korrupsjonsmistankene mot Vimpelcom og strategiarbeid trekkes fram til årsaker til veksten, skriver Dagens Næringsliv.

– Det har vært betydelige kostnader i fjerde kvartal knyttet til ekstern rådgivning rundt Vimpelcom, sier Telenor-sjef Sigve Brekke om kostnadseksplosjonen.

Høsten har vært preget av uro rundt Telenor, både med Vimpelcom-saken og bråket rundt mangelen på kvinnelige kandidater da Sigve Brekke ble ansatt som konsernsjef.

Onsdag presenterte Telenor et kvartalsresultat som viste et underskudd etter skatt på 2,1 milliarder kroner hovedsakelig som følge av en nedskrivning i Danmark.

Telenor-sjefen avviser at høstens turbulens har noe med dette å gjøre.

– Det har ikke påvirket resultatene i det hele tatt. Jeg synes at 2015 som sådan og ikke minst fjerde kvartal var veldig bra, sier han til DN.

 

Annonse
Annonse