Ledelse

Stein Erik Hagen henter Komplett-sjefen til investeringsselskapet Canica.

Hagen med toppleder-rokade

Topplederen i Komplett går til en ny lederposisjon i fondet som eier selskapet. Erstatteren kommer fra Orkla, som eies av samme fond.

Publisert Sist oppdatert

Lars Olav Olaussen (40) er ansatt som ny konsernsjef i Komplett. Han kommer fra stillingen som senior vice president for forretningsutvikling og salg i Orkla.

Nåværende konsernsjef, Ole Vinje, blir samtidig ansatt som senior vice president i investeringsselskapet Canica. Han skal ha ansvar for oppfølging av e-handel.

Canica, som er hovedaksjonær i både Komplett og Orkla, ble etablert av Stein Erik Hagen og eies i dag av Hagen-familien.

– Vi er svært fornøyde med at Lars Olav Olaussen har takket ja til stillingen som ny konsernsjef, sier Komplett-styreleder Nils K. Selte i en pressemelding.

Selte understreker at Olaussen var styrets foretrukne kandidat. Olaussen har solid bakgrunn fra store selskaper som Orkla, Ringnes, Findus og Procter & Gamble.

Størst i Norden

Den nye konsernsjefen fremhever spesielt Kompletts evne til å skape en attraktiv og trygg handleopplevelse, noe Olaussen ønsker å utvikle videre.

– Konsernet har en svært god driftsmodell og fått en ledende posisjon i Norden. Jeg ser frem til å bli kjent med nye kollegaer og bidra til å løfte Komplett videre, sier Lars Olav Olaussen.

Selte berømmer Ole Vinje for å ha bidratt til å gjøre Komplett til Nordens største netthandelsaktør. Vinje har ledet Komplett med stødig hånd i 11 år.

– Disse årene har vært spennende, utfordrende og til tider krevende, men sammen med dyktige medarbeidere har Komplett blitt størst i Norden. Ikke minst er jeg stolt over kulturen vi har skapt. Jeg ser frem til nye oppgaver, sier Ole Vinje.

Powered by Labrador CMS