Annonse
Kirsten Anker Sørensen blir ny konsernsjef i LINK arkitektur.   Foto: LINK arkitektur.
Karrieresteg

Kirsten Anker Sørensen blir ny konsernsjef i LINK arkitektur

LINK arkitektur henter ny konsernsjef fra egne rekker og ansetter Kirsten Anker Sørensen som ny konsernsjef fra 1. november 2019.

Sørensen er i dag administrerende direktør i LINK arkitektur Danmark og vil i fremtiden kombinere denne stillingen med konsernsjefrollen.

– Kirsten fremstår som en svært dyktig leder og jeg er glad for at hun har takket ja til å bli konsernsjef for LINK arkitektur. Hun har lang erfaring med å lede arkitekter og kjenner bransjen godt. Hun nyter høy anseelse i egen organisasjon og er svært reflektert på områder som også er viktige for vår ingeniørvirksomhet fremover. Hun vil være et godt tilskudd til Multiconsults konsernledelse, sier Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult i en pressemelding.

20 års ledererfaring

Kirsten Ankers Sørensen har 20 års ledererfaring fra ulike virksomheter og har vært ansatt i LINK arkitektur siden 2015.

Hun er utdannet Cand. merc i industriell design og internasjonal økonomi ved Handelshøyskolen i København.

Hun var interim adm. direktør i LINK Danmark frem til oppkjøpet av aarhus arkitekterne høsten 2016.

September 2017 tok hun over hovedansvaret for LINK Danmark og gikk samtidig inn i konsernledelsen i arkitektselskapet.

– Jeg er stolt og glad over å bli utpekt til konsernsjef for LINK-selskapene i Norge, Sverige og Danmark. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med løfte selskapet videre sammen med alle våre dyktige medarbeidere. Med 500 medarbeidere i Skandinavia er vi en unik virksomhet, med stor mulighet for å ta en aktiv samfunnsrolle og skape en fremtidsrettet arkitektur, sier Kirsten Anker Sørensen.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse