Ledelse

Aksel H. Steen, daglig leder for restauranten Bass, må selv trå til som kokk for take away-maten når alle ansatte er permittert, samtidig som han kjemper for å holde bedriften flytende.

– Kjemper for livet

Daglig leder Aksel H. Steen kjemper for å holde restauranten Bass flytende. Med alle ansatte i permisjon må han selv være kokk, samtidig som han forhandler med kreditorer, innkaller til styremøter og planlegger framover, uten å ane hvor lenge krisen vil vare.

Publisert Sist oppdatert

Ledernes koronadagbøker

Vanskelige beslutninger må tas raskt, rammene endres fra dag til dag og ingen vet hvor lenge krisen varer. Dagens Perspektiv har bedt ledere selv sette ord på hvordan de har opplevd ukene siden koronakrisen traff Norge.

"Første gang vi fikk følelsen av at viruset kunne påvirke oss var i et møte med våre utleiere i februar. Etter et halvt år med bygningsarbeider utenfor døren vår, hadde vi opplevd en stor nedgang i omsetningen og måtte vurdere veien videre. Vi gikk fra møtet med stor optimisme om videre drift, men utleiers bekymring om en gryende pandemi hadde smittet over.

Snaue to uker etterpå satt jeg alene i baren vår Eff Eff og skrev permitteringsvarsler for samtlige ansatte med en klump i halsen. Hva gjør vi nå?

Alene på kjøkkenet

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Dagens Perspektiv

Se våre tilbud

Dagens Perspektiv
Digitalt

Se våre tilbud

Powered by Labrador CMS