Ledelse

Eskild Larsen går av som leder i Stamina.

Toppsjef i Stamina går av

Eskild Larsen går av som direktør for Stamina Group og Stamina Helse. Konsernet samles under ny felles ledelse med interim-konserndirektør Pål Thore Krosby.

Publisert Sist oppdatert

Som et ledd i å samle Stamina Groups bedriftshelsetjenestevirksomhet i Sverige (Avonova) og Norge (Stamina Helse), går leder i Norge, Eskild Larsen, av som CEO for Stamina Group og administrerende direktør for Stamina Helse.

Selskapet skriver i en pressemelding at konsernet nå samles under ny felles ledelse med interim-konserndirektør Pål Thore Krosby.

Eskild Larsen har vært i selskapet siden juni 2014. Først som leder for treningsdivisjonen, deretter som leder for hele virksomheten og for Stamina Helse.

Larsen ledet arbeidet med å skille divisjonene i selskapet fra hverandre for å rendyrke kjernevirksomheten i hver divisjon og samtidig avhende NIMI og Stamina Trening under tidligere eier, Herkules.

Eierskifte

Larsen ledet arbeidet fra selskapets side med fjorårets eierskifte, da Norvestor tok over som eier av virksomheten både i Sverige og Norge.

Under Larsens ledelse har Stamina Helse revitalisert fokuset på kjernevirksomheten knyttet til HMS, arbeidsmiljø og bedriftshelsetjeneste, skriver selskapet videre.

– Jeg ønsker å takke Eskild for det flotte arbeidet han har bidratt med gjennom flere år, blant annet med å posisjonere Stamina som den ledende leverandøren av bedriftshelsetjenester i Norge. Jeg vil også benytte anledningen til å ønske Eskild lykke til med nye muligheter Liselott Kilaas, styreleder Stamina Group

Skal rekruttere ny leder

For Larsen er det skiftet som nå gjøres en naturlig del av prosessen konsernet er inne i. Han har gitt fem gode år til selskapet, og er takknemlig for det han har fått være med å bidra til i disse årene.

– Stamina er en organisasjon bestående av veldig mange dyktige medarbeidere som har et stort engasjement og en sterk tro på verdien vi bidrar til. For meg har det vært utrolig lærerikt og givende å jobbe med alle disse, sier Larsen og fortsetter:

– Sammen med våre kunder har vi utviklet og profesjonalisert en spennende bransje. Jeg har lært og erfart mye jeg vil ta med meg videre. Jeg vil få rette en stor takk til alle Stamina-kolleger, for deres innsats, dedikasjon og resultater. J

Stamina/Avonova ledes inntil videre av interim-konsernsjef, Pål Thore Krosby. Prosessen med å rekruttere inn en permanent CEO for konsernet pågår.

Powered by Labrador CMS