Annonse
Markedssjef Karoline Klatran (29) går inn i jobben som fungerende daglig leder for Skydda Norge. Foto: Skydda. 
Karrieresteg

Markedssjef blir ny daglig leder i Skydda

– Jeg er veldig glad for tilliten ledelsen i Skydda har vist meg. Samtidig håper jeg naturligvis at Vegard - som jeg har et daglig samarbeid med - kommer raskt tilbake, sier Karoline Klatran, som de siste sju årene har hatt stillingen markedssjef i Skydda Norge.

– Det er utfordrende å være i 20-åra og nytilsatt leder i akkurat denne perioden, men det er utrolig motiverende å jobbe med å hjelpe mennesker, og jeg er kjempeheldig som har et kjempebra team i Skydda som virkelig brenner for sikkerhet på arbeidsplassen.

Korona-tiltak

Koronautbruddet er en helt ny utfordring for de fleste av oss - både yrkesmessig og privat.

– Som en ledende HMS-bedrift innenfor industri- og byggenæring, kjenner Skydda særlig på ansvaret for å holde arbeidsplassen trygg. Det er ikke påvist smitte hos noen av våre ansatte, men vi har likevel besluttet å gjennomføre en rekke strakstiltak i eget selskap etter «føre var»-prinsippet, forklarer Klatran.

Dette innebærer blant annet at alle ansatte i Skydda Norge fortsetter å jobbe som normalt, men gjør det fra eget hjemmekontor til over påske eller når norske myndigheter eventuelt kommer med andre anbefalinger.

Alle møter i samme periode vil bli avhold via Skype, og våre rådgivere og selgere vil kun i helt spesielle tilfeller dra på kundebesøk.

Skulle det på noe tidspunkt bli påvist korona blant noen av Skyddas ansatte, vil selskapet iverksette karantenetiltak umiddelbart - og straks kommunisere dette. Forøvrig følges fortløpende de anbefalinger som til en hver tid kommer fra Folkehelseinstituttet.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse