Ledelse

Tidligere konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, skal blant annet holde forelesninger og delta i forskningsprosjekter på NHH.

Rune Bjerke til NHH

Tidligere konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, er ansatt i en 20 prosent-stilling som NHHs første "Adjunct Executive in Residence".

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere DNB-toppen tiltrådte stillingen 1. september og er ansatt for en periode på nærmere tre år. Stillingen er lagt til Institutt for strategi og ledelse.

– Jeg gleder meg til å være i nærkontakt med et av Nordens fremste akademiske miljøer. Undervisning og aktive studentmiljøer har alltid gitt meg inspirasjon. Nå gleder jeg meg til å fortsette og lære, og forhåpentlig også lære litt bort fra et langt liv i næringslivet, sier Rune Bjerke i en pressemelding fra NHH:

På NHH skal Bjerke holde forelesninger, delta i interne arbeidsgrupper og seminarer, samt delta i næringslivsrettede forskningsprosjekter. Bjerke bidrar med tre til fire gjesteforelesninger per år på bachelor- og masterprogrammene og på NHH Executive, skriver NHH.

– Vi er svært tilfreds med at vi nå har tilknyttet oss Rune Bjerke. Han er en erfaren næringslivsleder med bakgrunn fra politiske og ledende stillinger i offentlig og privat sektor. Som toppsjef i DNB stod han i frontlinjen for endringsledelse i møte med store teknologiske gjennombrudd og sterk internasjonal konkurranse, sier rektor Øystein Thøgersen.

Powered by Labrador CMS