Annonse
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Karrieresteg

To nye direktører i Telenor

Telenor Group kunngjør i dag at Jon Omund Revhaug, administrerende direktør i Telenor Procurement Company (TPC), overtar stillingen som administrerende direktør i Telenor Myanmar. Thomas Skjelbred, Chief Operating Officer og viseadministrerende direktør i TPC, tiltrer stillingen som administrerende direktør i TPC.

– Jeg er særdeles fornøyd med at Jon Omund Revhaug har sagt ja til å lede vårt selskap i Myanmar. Hans omfattende industrierfaring, tilegnet blant annet gjennom flere lederstillinger i Telenor, gjør ham særdeles skikket til å lede Telenor Myanmar fremover. Jon Omund har de siste tre årene ledet TPC på en forbilledlig måte, og vi ser frem til å ønske ham velkommen til Telenor Myanmar, sier Irfan Wahab Khan, konserndirektør i Emerging Asia Cluster i Telenor Group og styreleder i Telenor Myanmar.

Jon Omund Revhaug ser frem til å tiltre sin nye rolle i Telenor Myanmar:

– Jeg er både glad og takknemlig for at jeg får muligheten til å gå inn i stillingen som administrerende direktør i Telenor Myanmar. Jeg var del av M&A prosjektet, jeg har fulgt utviklingen gjennom årenes løp, og jeg må si jeg er imponert over resultatene Telenor Myanmar oppnår. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet, til å bli kjent med folkene, kulturen, samt å ta del i den videre reisen, sier Jon Omund Revhaug.

Endringene trer i kraft 1. april 2020.

Bio
Jon Omund Revhaug har gjennom 20 år i Telenor innehatt en rekke ulike stillinger. De siste tre årene har han vært administrerende direktør i Telenor Procurement Company i Singapore. Revhaug er utdannet cand. mag. i økonomi fra Universitetet i Tromsø og har en Master of Management i business fra Handelshøyskolen BI. 

Thomas Skjelbred har mer enn 20 års internasjonal erfaring innen IT, telekommunikasjon og media. Han har innehatt en rekke ulike stillinger i Telenor mellom 1999 og 2014, både i Norge og i Asia. I løpet av de siste seks årene har han både hatt rollen som teknologidirektør og administrerende direktør i Altibox. Skjelbred har en mastergrad innen elektronikk og telekommunikasjon fra NTNU samt tilleggsutdanning innen finans fra Handelshøyskolen BI.

 

Annonse
Annonse