Annonse
Sparebanken Vest har fått to nye konserndirektørar for Divisjon Personmarknad. Simen Løland Aarskog i Region Sør og Tore Dvergsdal i Region Nord. Foto: Sparebanken Vest/Anne Lise Urdal og Øyvind Hjelmen.
Karrieresteg

To nye konserndirektører i Sparebanken Vest

Etter en omfattende rekrutteringsprosess har Sparebanken Vest fått to nye konserndirektører.

– Jeg er takknemlig, og ikke minst inspirert, over å bli vist denne tilliten. Vår viktigste oppgave er å sikre stødige leveranser for kundene våre i den heilt spesielle tiden vi står i nå, seier Simen Løland Aarskog.

Aarskog har syv år bak seg i Sparebanken Vest og kommer fra stillingen som regiondirektør for Divisjon Bedriftsmarked i Sunnhordland og Haugalandet.

Han skal lede 15 av i alt 33 kontorer i banken, som strekker seg fra Bergen sentrum i nord til Nærbø i Rogaland i sør. Disse 15 kontorene hadde en samlet utlånsportefølje på totalt 59,6 milliarder kroner til privatmarkedet i 2019.

Har vært konstituert konserndirektør

– Jeg er svært motivert for denne oppgaven. Jeg kjenner styrken i laget i region Nord allerede, og ser frem til at vi skal bygge en enda sterkere konkurransekraft sammen og bevise for våre kunder på Vestlandet at vi er der for dem, både i gode og tøffe tider, seier Tore Dvergsdal.

– I tillegg er det helt klart at jeg får en utrolig god makker i Simen Aarskog som leder for Region Sør, legger han til.

Dvergsdal har jobbet seks år i Sparebanken Vest og kommer fra stillingen som regionbanksjef.

Siden 10. februar har han vært konstituert konserndirektør for Divisjon Personmarked.

Nå skal han lede 18 kontor i banken - fra Bergen sentrum og nordover til Møre og Romsdal.

Disse kontorene hadde en samlet utlånsportefølje på totalt 66,4 milliarder kroner til privatmarkedet i 2019.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse