Ledelse

Starter ny, digital klubb

Anita Krohn Traaseth starter nytt digitalt nettverk for folk med ambisjoner.

Publisert Sist oppdatert

LEST OM LEDELSE. Anita Krohn Traaseth, tidligere leder i HP Norge og Innovasjon Norge, er aktiv på mange innholdsarenaer og nå starter hun ifølge Kampanje nettstedet Vriml.

Nettstedet beskrives som en plattform som skal fungere som et utvidet nettverk for «folk med ambisjoner». Det er en betalingstjeneste som skal være åpen for alle, uavhengig av alder, geografi, kjønn og bransje.

Traaseth har fra før et stort nettverk, og ifølge Kampanje har det nye nettstedet allerede nærmere 700 brukere.

Kampanje har spurt Traaseth om hun er i ferd med å bygge opp et mediehus rundt seg selv og sin egen merkevare. Men dette avkrefter hun.

Anita Krohn Traaseth har tidligere fått mye oppmerksomhet gjennom bloggen «Tinteguri»; som hun beskrev en privat blogg som handlet om ledelse og livet.

Hun er også spaltist i Aftenposten og i E24.no, som nylig lanserte en stor satsing der kvinnelige spaltister skriver om karriere og ledelse. Traaseth er også sentral i Sandefjordsseminarene.

Innholdet til nettstedet Vriml ser ut til å være både tekst- og videobasert.

Blant de faste innslagene er videointervjuer med andre og en ukentlig seanse der Traaseth selv svarer på spørsmål rundt valg, karriere og ledelse, skriver Kampanje.

Anita Krohn Traaseth har skrevet tre bøker om erfaringer med ledelse, hvorav den ene er en roman, og hun har drevet podkasten «Camel uten filter». Sistnevnte skal det ifølge Kampanje ikke lages flere episoder av.

Traaseth har flere styreverv i ulike selskaper, og sitter i styret til EU-kommisjonens innovasjonsråd.

Powered by Labrador CMS