Ledelse

Gründer og eier Steinar J. Olsen tilbake som daglig leder i Stormberg

Etter drøye fire år som daglig leder, takker Hege Nilsen av i slutten av september.

Publisert Sist oppdatert

– Det har vært fire lærerike og spennende år. Jeg er utrolig stolt av alt vi har fått til sammen gjennom disse årene, og takknemlig for tilliten jeg har hatt i rollen, uttaler Hege Nilsen i et innlegg om lederskiftet på Stormbergbloggen.

Gründer og eier Steinar J. Olsen går tilbake i rollen som daglig leder når Nilsen slutter.

Lederskiftet ble først omtalt hos Fædrelandsvennen.

Comeback

Steinar J. Olsen startet turtøyprodusenten Stormberg i 1998, og var eneeier, styreleder og en svært synlig daglig leder fram til våren 2018. Nilsen overtok da som daglig leder, mens Olsen fortsatte som styreleder.

– Jeg ser frem til å bli en del av Stormbergs daglige ledelse igjen, bli kjent med Stormbergere som har startet i virksomheten disse fire årene og videreføre vårt engasjement innenfor inkludering, bærekraft og naturmangfold, sier Olsen i meldingen på bloggen.

Han mener at økt fokus på bærekraftige produkter hos forbrukerne og Stormbergs sterke merkevareposisjon i markedet for turklær gjør at alt ligger til rette for muligheter for vekst og en spennende utvikling de kommende årene.

Nilsen inn i styret

Nilsen har ledet selskapet i en utfordrende periode. Først kom pandemien, deretter har det vært krevende utfordringer i forsyningskjeden til Stormberg som en følge av krigen i Ukraina og ettervirkningene av pandemien.

Hege Nilsen skal følge selskapet videre styremedlem.

– Vi er takknemlige for innsatsen Hege har lagt ned i Stormberg, og vi er glade for at hun skal bidra med sin solide kompetanse i styret etter at hun i slutten av september går av som daglig leder, sier Stormberg-gründer og styreleder Steinar J. Olsen.

Powered by Labrador CMS