Ledelse

Stepper inn i Gjensidige

Catharina Hellerud er konstituert som ny finansdirektør i Gjensidige etter at Tor Magne Lønnum har sagt opp sin stilling.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere finansdirektør Tor Magne Lønnum er ansatt som finansdirektør i Tryg fra 1. september 2011, og fratrer sin stilling i Gjensidige med umiddelbar virkning. Catharina Hellerud er fra 16. mai konstituert som selskapets nye finansdirektør.

Hellerud spilte en sentral rolle i arbeidet med å børsnotere Gjensidige i 2010. Hun var ansvarlig for investorkontakt fra 2007 til 2011, og overtok tidligere i år som konserncontroller, skriver HegnarKvinner.

Tidligere har hun vært ansatt ved Oslo Børs, hvor hun arbeidet med oppfølging av børsnoterte selskaper. Hun har også jobbet som revisor i Ernst & Young. Hellerud er statsautorisert revisor og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Catharina har inngående kunnskap om Gjensidiges forretningsstrategi og finansielle aktiviteter. Jeg er meget tilfreds med at hun på kort varsel har takket ja til rollen som konstituert finansdirektør i Gjensidige, sier konsernsjef i Gjensidige, Helge Leiro Baastad, i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS