Nyskaping

Gir teknologitalenter en unik mulighet

Når Technoport i mars inviterer til boot-camp, er det med mål om å løfte frem ny norsk industri.

Publisert Sist oppdatert
Oppstartsbedrifter innen fornybar energi og akvakultur får dermed en unik mulighet til å vise at de har noe å komme med.
Det skjer når Technoport tar imot de utvalgte oppstartsbedriftene til et skreddersydd opplegg i Trondheim, 7.- 9. mars 2017.

Viktig møteplass for startups

I tre intensive dager tilgjengeliggjør Technoport spisskompetanse fra industrien, og gjennom hele boot-campen får oppstartsbedriftene jobbe sammen med landets fremste eksperter og mentorer på feltet.
– Målet er å samle de mest spennende nordiske oppstartsbedriftene innen områder som vil være toneangivende for fremtiden. Fornybar energi og akvakultur er områder som allerede har en påvirkning på hverdagen vår, og som vil bli enda viktigere de neste årene. Trondheim og Midt-Norge har en rekke eksperter på disse områdene, og det er dette vi ønsker å dele i løpet av boot campen, sier Frode Halvorsen i Technoport.

Kvalitetssikres gjennom utvelgelsesprosess

Det er ikke hvem som helst som får mulighet til å delta, og for å være kvalifisert må oppstartsbedriftene ha kommet forbi idéstadiet. De må enten ha et etablert partnerskap i industrien, en funksjonell prototype eller en verifisert modell som proof-of-concept. De blir i tillegg vurdert på en rekke kriterier, som teamsammensetning og businessidé.
De utvalgte oppstartsbedriftene får hver sin dedikerte mentor, som vil følge dem gjennom hele boot-campen. Samtlige mentorer har lang og omfattende erfaring i å utvikle og selge banebrytende teknologi. Det vil i tillegg være et bredt spekter av selskaper og forskere fra de forskjellige bransjene til stede, noe som gir oppstartsbedriftene et godt utgangspunkt for videre nettverksbygging. Søknadsfristen er satt til 15. januar.
Du finner utfyllende info om program og utvelgelseskriterier på Technoports nettside.
Powered by Labrador CMS