Nyskaping

Administrerende direktør i Assessit, Trond Myhrvold.

Otiga Group inn i Assessit

Hjelper konsulentselskapet med å realisere nordiske vekstplaner.

Publisert Sist oppdatert

Assessit får inn Otiga Group som ny eier for å realisere vekstambisjoner. Når Otiga Group går inn og overtar 51 prosent av Assessit, er det for at selskapet skal styrkes for videre vekst. Oppkjøpet skal gi Assessit muligheter til å realisere nordiske planer om vekst, forsterke ambisjoner på digitale løsninger og etablere kåringen Årets Unge Ledere i de andre nordiske landene.

– Assessit har hatt en fantastisk fin reise og vekst i de 15 årene selskapet har eksistert, uttaler største eier og styreleder.

Gründer og primus motor bak Assessit, Øistein Magnussen, forteller at selskapet nå skal ta ytterligere steg, og at det derfor var ønskelig å knytte til seg en eier med både muskler og ambisjoner:

– Vi mener at Otiga Group, med over 1,1 milliarder kroner i omsetning, er den rette samarbeidspartneren for oss i årene fremover. Alle dagens aktive eiere er med videre, uttaler Magnussen.

Konsernsjef Hilde Lekven i Otiga Group forteller at hun har fulgt med på utviklingen i Assessit, og er imponert over posisjonen de har tatt som en ledende aktør innen executive search, lederutvelgelse og organisasjons- og lederutvikling.

– Otiga Group har ambisjoner om vekst, både organisk og gjennom oppkjøp. Assessit passer godt inn i vår portefølje, som nå dekker alle segmenter i rekrutteringsbransjen. Vår multibrandingstrategi utvikles stadig og innbefatter nå følgende selskaper; Active Search, Agito, Assessit, Aaltovoima, On-Off Bemanning, Personalhuset og Søder & Co.» sier Lekven.

Daglig leder i Assessit, Trond Myhrvold påpeker at Assessit har vært flinke til å vokse organisk gjennom målrettet arbeid på kvalitet, og ved å bygge gode langvarige kunderelasjoner.

– At vi også har vært dyktige til å rekruttere og beholde våre dyktige medarbeidere har helt sikkert vært en viktig grunn at vi har beholdt våre kunder over mange år. Oppkjøpet gir oss muligheter til å realisere våre nordiske planer om vekst, ytterligere forsterke våre ambisjoner på digitale løsninger og ikke minst etablere kåringen Årets Unge Ledere i de andre nordiske landene, sier han, og legger til:

– Assessit vil i fremtiden fortsette som et selvstendig selskap og med samme merkenavn. Vi gleder oss til å kunne videreutvikle samarbeidet med våre kunder også i fremtiden, sier Myhrvold.

Powered by Labrador CMS