Nyskaping

Vinnerne i crowdfundingklassen under Technoport 2016.

Finsk start up-sauna inviterer til vekst-konkurranse

NVCA, Investinor, Abelia og FIN inviterer teknologioppstarter til å søke om å bli med på et eksklusivt arrangement under Technoport 2017.

Publisert Sist oppdatert

I år samarbeider investorene med den finske akselleratoren Startup Sauna, som fasiliterer et halvdags mentorarrangement med utvalgte serie-entreprenører og investorer fra sitt eget nettverk for å sørge for at de utvalgte selskapene er klare til å skinne under selve pitchekonkurransen (innsalg av sine bedrifter og prosjekter).

Scale-up Challenge – Technoport Pitch 2017

15 oppstarter vil bli valgt til å delta i Startup Sauna mentorsesjon 8. mars, og basert på workshop sammen med oppstartene vil 10 selskap velges ut til å pitche for de nordiske ventureselskapene 9. mars.

– Abelia og FIN er overbevist om at det trengs flere gode møteplasser mellom ambisiøse gründerbedrifter og smarte penger. Technoport Scaleup Challenge bringer sammen de beste selskapene i Norge og Norden, og vi tror og håper at det vil bety nye investeringer og nye relasjoner, sier Daniel Ras-Vidal daglig leder i FIN, som er en del av Abelia.

Vinneren av selve pitchekonkurransen vil bli valgt av en jury bestående av ledende såkorn- og venturefond. Vinneren mottar en pris på 50 000 kr sponset av investinor og Startup Sauna velger ut 1-3 bedrifter som vil bli vurdert til siste steg av deres neste akseleratorprogram.

Investorene ser etter teknologibaserte selskaper med en skalerbar forretningsmodell, internasjonale vekstambisjoner og et kapitalbehov på 10-30 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS