Selfietoppen

Trude Drevland.

Bergens tidligere ordfører har virkelig skiftet beite

Gard Steiro, med grenseløs arbeidslyst, danseløven Trude Drevland, vinnerskallen Jonas Gahr Støre er blant kandidatene til årets «Selfiepris».

Publisert Sist oppdatert

Gard Steiro

Gard Steiro. Foto Torstein Bøe / NTB scanpix

– Med grenseløs arbeidslyst

Det finnes redaktører her til lands som jobber mer enn godt er. Blant dem er VGs redaktør Gard Steiro. I alle fall mener kona det. Da han jobbet i Bergens Tidende konstaterte kona at han stadig kom med dårlige unnskyldninger for å måtte dra ned på jobben på kveldstid. En gang ble hun så lei at hun sydde igjen buksebeina hans slik at han ikke skulle komme seg på jobb. Metoden er enkel og virker godt på de fleste.

Trude Drevland

Foto Trude Drevland. (Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix)

– Danseløve

Bergens tidligere ordfører har virkelig skiftet beite. I høst gikk det i dans på TV2 og klining med andre kjente kvinner for å markere støtte til de homofile

Under sendingen en lørdag var det en kvinne som ringte politiet på 112 for å gi beskjed om at hun ville stemme på Trude Drevland. Det er slikt lovlydige borgere i Bergen nå opptrer. Er man i tvil, tar man kontakt med politiet for å forvisse seg om at man ikke roter seg bort i korrupsjon eller det som verre er.

Knut Storberget

Foto Knut Storberget. (Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix)

– Opphever badeplikten

Det er en del prinsipper som ryker med årene. Slik er det for Knut Storberget som forlater Stortinget for å bli fylkesmann. Han har i alle år hatt som regel at de som kommer til hytta hans for å intervjue ham, må bade først. «Her kan man bade naken, det gjør jeg. Jeg skal ikke kikke, sier han til Vårt Lands Ane Bable Tjellaug. Men i det siste er han blitt litt mykere, forklarer han. Det er ikke lenger et krav. Det er et tilbud. Omtrent som fritt behandlingsvalg. Du må ikke, men du kan hvis du vil.

Jonas Gahr Støre

Foto Jonas Gahr Støre. (Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix)

– Vinnerskallen som tapte

Jonas Gahr Støre begynte på slutten av valgkampen endelig å snakke om hvem han egentlig er. - Jeg har en vinnerskalle, sa han til NTB. Vinnerskaller blir ofte sure når de taper. På spørsmål om Støre er en dårlig taper, svarer han at han aldeles ikke hadde tenkt å tape valget 11. september. Men slik gitt det altså. Men en vinnerskalle gir seg ikke. Han kommer til å stå på som leder for Ap i alle fall til han er 75. Vinne skal han.

Powered by Labrador CMS