Selfietoppen

Sigrid Bonde Tusvik.

Strever med gangetabellen

Sigrid Bonde Tusvik sliter med femgangeren, Fredrik Fârber jaktet på vin til Frp-ganer og Jon Arne Riise på sokkel er som å få barn

Publisert Sist oppdatert

Spaltist og komiker Sigrid Bonde Tusvik forteller åpent om et liv preget av svikt i gangetabellen. «Jeg vet den dag i dag ikke hva sju ganger seks er. Fordi ingen så at jeg falt av da vi var kommet til fem-gangeren», sier hun til Dagsavisen. Det neste kan bli å saksøke staten for at ingen oppdaget fallet etter femgangeren.

På jakt etter vin

Det tar ikke lett på det når det gjelder alkohol i Frp. I år droppet de konjakken. Da måtte de treffe med vinen. Kort tid før landsmøte kunne generalsekretær Fredrik Färber opplyse til NTB at «vinvalget er ikke gjort ennå. Landsmøtestaben skal først ha vinsmaking med menyen til festmiddagen på hotellet». Pris er viktig, men det er også viktig at vinen er tilpasset en folkelig gane, kunne han fortelle. Det måtte selvsagt smakes grundig på forhånd får å treffe den rette Frp-ganen.

Med barn på sokkel

Fotballen har fått Jon Arne Riise til å få perspektiv over tilværelsen. For 13 år siden ble statuen «Fotballspilleren» ført opp i hjembyen Ålesund. Den liknet på Riise og han skal ha ymtet frampå om at det kunne vært sagt rett ut. Nå har Ålesund skåret igjennom. Statuen skal hete «Jon Arne Riise»

«Dette er like stort som å få barn», kvitterte Riise i en pressemelding, men forferdelig mye mindre arbeid med.

Powered by Labrador CMS