Annonse
Finansminister Siv Jensen (Frp) og statsminister Erna Solberg (H) møtte pressen i etterkant av et møte med sentralbanksjefen og ledende økonomer på Statsministerens kontor i Oslo.
Finansminister Siv Jensen (Frp) og statsminister Erna Solberg (H) møtte pressen i etterkant av et møte med sentralbanksjefen og ledende økonomer på Statsministerens kontor i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

- Ikke behov for drastiske endringer

Mandag hadde statsminister Erna Solberg (H) og finansminister Siv Jensen (Frp) et møte med sentralbanksjef Øystein Olsen for å diskutere den økonomiske situasjonen i Norge
 
Målet var å «stikke fingeren i jorden», spesielt fordi internasjonale rammebetingelser har endret seg siden budsjettet ble vedtatt, forteller statsministeren til NTB.

– Det er behov for å fortsette på den veien regjeringen har gått på de langsiktige omstillingstiltakene, satsing på kunnskap og kompetanse, infrastrukturendringer, men det er ikke behov for noen drastiske endringer i aktiviteten, konkluderer Solberg.

– Vi vurderer alltid om vi skal ha mer, men vi må også sørge for at budsjettet vi har vedtatt, kommer i gang og virker, sier hun.

 

Annonse
Annonse