Ledelse

Tidligere seksjonsleder i NFF og toppfotballdommer, Svein Erik Edvartsen.

NFF dropper forhandlinger

Toppdommeren har varslet søksmål mot sin tidligere arbeidsgiver, men NFF har ikke innkalt til forhandlinger innen fristen.

Publisert Sist oppdatert

Dermed ser det ut til at konflikten mellom Edvartsen og NFF kommer til å avgjøres i Oslo tingrett. Ingen av partene har nemlig uttrykt ønske om å løse saken gjennom forhandlinger, slik de har hatt mulighet til å kreve, skriver VG.

Etter det avisen erfarer mener NFF å ha en svært god sak dersom det hele skal avgjøres i en rettssal. Svein Erik Edvartsens advokat, Jon Christian Elden mangler heller ikke selvtillit:

– Selve rettssaken ser vi frem til med glede, og frykter ikke resultatet. Ut fra de påstandene NFF har bygget sin avskjed på, er det nesten utenkelig at Edvartsen ikke vil vinne frem i retten dersom ikke NFF tar til fornuft før det, skriver Elden i en epost til VG.

For fire uker siden fikk Edvartsen sparken fra sin stilling som seksjonsleder i NFF, etter å ha blitt beskyldt for å sende selvforherligende eposter til NFF anonymt. Dette skal han ha gjort for å prøve å få tilbake sin andre jobb: dommerjobben.

Edvartsen nekter for anklagene.

Powered by Labrador CMS