Ledelse

Lars-Erik Johannessen blir ny IKT-direktør i Metier OEC AS.

Ny IKT-sjef i Metier OEC

Publisert Sist oppdatert

Lars-Erik Johannessen er ansatt i Metier OEC AS som direktør for IKT prosjekt og program.

Nylig ble det kjent at Metier OEC er tildelt fire rammeavtaler for Nye Veier.

Johannessen har hatt flere topplederstillinger tidligere; adm. direktør for Inmeta Consulting, konserndirektør i EDB Business Partner og adm. direktør for Avenir/Ementor.

Han har siden 2014 vært Senior Vice President i Evry og leder for Evry Consulting siden 2016.

– Vi er heldige som har fått Lars-Erik med på laget. Enheten han vil lede er et viktig vekstområde for oss» sier adm. direktør i Metier OEC, Halvard Kilde.

Metier opplyser at Johannsen har jobbet med konsulentvirksomhet, både som utvikler, prosjektleder, rådgiver og leder siden 1987.

– Lars-Eriks kompetanse fra både ledelse og operativ konsulentvirksomhet samt erfaring fra å få prosjekter på rett kurs gjør oss sikre på at han har den helhetsforståelsen og kompetansen som kreves for å styrke og videreutvikle dette tjenesteområdet» sier Kilde.

Metier OEC er en leverandør av IKT prosjekt og -programtjenester, og bistår både med strategisk rådgivning, endringsledelse, eier- og porteføljestyring og ressurser til prosjektgjennomføring.

Selskapets kunder er innen både privat og offentlig sektor, og omfatter foretak innen helse, bygg- og anlegg, justissektoren, bank- og finans, samferdsel, industri og energi.

– Jeg ser frem til å bidra til å realisere vekstmålene for Metier OECs IKT-satsning. Jeg har fulgt virksomheten over tid og gleder meg til å ta fatt på oppgaven», sier Lars-Erik Johannessen.

Johannessen tiltrer stillingen 1. februar.

Powered by Labrador CMS