Samfunn

TAR IKKE NEDERLAG PÅ FORSKUDD: Hadia Tajik vil ikke si noe om hva hun ser for seg etter valget, men hun vil ikke ta et eventuelt nederlag på forskudd.

Snakker ikke om nederlag

I dag skal resultatet av en lang valgkamp avgjøres. Men kulturminister Hadia Tajik vil ikke snakke om hva som kan skje om valget tapes.

Publisert Sist oppdatert

Klokka 21.00 ble valgdagsmålingene for årets stortingsvalg offentliggjort. Målingene, som normalt gir en svært god indikasjon på hvilken vei valgvinden blåser, viste et solid flertall for de borgerlige, og med det en sannsynlig regjeringsendring. Men kulturminister Hadia Tajik nekter å ta et eventuelt valgnederlag på forskudd.

- Jeg kommer ikke til å forskuttere et eventuelt valgnederlag før vi har sett resultatet. Det er mye som er uklart ennå, sier hun.

Tajik, som regnes som en av de mulige framtidige stjernene i Arbeiderpartiet i dag, vil ikke si noe om hva hun ser for seg etter valget.

- Jeg er priviligert som har fått jobbe med kultur i Stoltenberg-regjeringen. Om Stortinget og statsministeren vil gi meg muligheten til å fortsette er jeg takknemlig for det, sier hun.

Powered by Labrador CMS