Nyskaping

Forrige fredag lanserte mInvoice sin nye faktura-løsning.

mInvoice får med seg gründertungvekter på laget

Oppstartsbedriften lanserte forrige uke den nye faktura-løsningen på Tøyen Startup Village.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet mInvoice har skapt en neste-generasjons serviceplattform, der forbrukerne kan få total oversikt over alle tjenesteleverandører og utsendte fakturaer.

Her kan man motta fakturaer direkte i mInvoice både på web og app. Man slipper å få fakturaene sine på epost, i postkassen, via nettbank eller avtalegiro. I tillegg slipper man å tenke på sine fremtidige bankforhold, siden mInvoice er 100 prosent bank-uavhengig.

Med mInvoice tar du oversikten med deg uansett hvor du skal og når du skal, - så lenge det er et nett.

– Ingen tvil

Forrige fredag lanserte start-up fintech bedriften mInvoice produktet sitt på Tøyen. Teamet bak tjenesten har jobbet natt og dag med å ferdigstille produktet og forretningsideen i gründerlandsbyen på Tøyen Startup Village.

Ideen startet som et skoleprosjekt på BI Handelshøyskolen i 2015.

– Da skolen var ferdig, brukte jeg tre måneder på å bestemme meg om vi skulle fortsette å realisere forretningsideen vår. For min del var det å gå fra en trygg, fast stilling i finans til gründertilværelsen. Det var mange grunner for å ikke satse på dette her, spesielt når man har to små barn, sier gründer og daglig leder Sonni Christine Jakobsen.

Teamet den gang gikk gjennom forretningsideen og løsningen og bestemte seg for å satse. mInvoice ble deretter stiftet i juni 2016.

– Det var ikke tvil om at vi ønsket å realisere forretningsideen og var klare for alle utfordringene som ventet på oss, sier Jakobsen.

Etter at bedriften ble med i akseleratorprogrammet til TheFactory, begynte ting å ta av.

– Jeg viste at dersom vi skulle vokse slik vi hadde ønsket og planlagt, måtte vi få enda flere personer med på laget, sier hun.

Ny direktør

Gjengen har det siste året jobbet både dag og natt for at de skal oppnå de målene de har satt. Men teamet var enda ikke helt komplett. I august får de nemlig et nytt medlem, nemlig Siri Lande fra Danske Bank.

Hun har 20 års erfaring fra bank og finans og har hatt ulike direktørstillinger i Danske Bank, både globalt og nasjonalt.

Lande er også mentor og styremedlem i TheFactory og er godt kjent med ulike start-up hubs i Norden, der hun blant annet har vært på å etablere Danske Banks Growth som hjelper oppstartsbedrifter i startfasen. Hun har bistått med ulike startups i over 20 år og går inn som administrerende direktør i mInvoice.

Powered by Labrador CMS