Ledelse

Skattedirektør Hans Christian Holte er en av søkerne på stillingen som Nav-direktør.

Skattedirektør Hans Christian Holte har søkt på jobben som Nav-direktør

– Jeg har søkt stillingen for å kunne bidra til å løse de store utfordringene, skulle jeg få tilliten, sier Hans Christian Holte til Dagens Perspektiv.

Publisert Sist oppdatert

11 personer har søkt om å få overta som arbeids- og velferdsdirektør etter Sigrun Vågeng. Skattedirektør Hans Christian Holte er en av søkerne.

– Nav spiller en helt sentral rolle i det norske samfunnet. De tjenestene, ytelsene og brukermøtene som leveres daglig av ansatte i etaten er avgjørende for en stor gruppe mennesker. De siste ukers voldsomme vekst i arbeidsledigheten i Norge har gjort det enda viktigere at Nav fungerer.

– Jeg har søkt stillingen for å kunne bidra til å løse disse store utfordringene, skulle jeg få tilliten, sier Hans Christian Holte til Dagens Perspektiv.

Onsdag i forrige uke gikk fristen ut for å søke på jobben som Nav-direktør. 11 personer har dristet seg til å søke på jobben, som må være blant de mest krevende i offentlig forvaltning i Norge.

Sigrun Vågeng har en åremålskontrakt med Nav som utløper i oktober. I januar informerte hun imidlertid arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen om at hun ønsker å fratre 1. august.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS