Ledelse

Benedicte Shildbred Fasmer leder DNBs avdeling i Bergen og bankens bedriftsmarked på Vestlandet. Hun skal utvikle finansbyen Bergen.

Kvinner må ­satse!

Benedicte Schildbred Fasmer er fra nyttår ansatt som DNBs leder for bedriftsmarkedet på Vestlandet. I tillegg er hun plassjef, det vil si øverste leder, for hele Bergen med 1600 ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Schildbred Fasmers oppgave blir å få alle ansatte med seg mot bankens felles mål og samtidig tilpasse banken mot et bedriftsmarked som er innen i en krise og står foran mange utfordringer. Ikke minst vil hun jobbe med å videreutvikle regionen og skape grunnlag for innovasjon og nytenking.

For henne var overgangen fra Argentum der hun hadde ansvaret for 24 ansatte til 1600 ansatte i DNB mindre enn hun hadde trodd. Uansett størrelse på bedriften bygger ledelse på tillit, engasjement, mot og integritet i følge henne.

– Til syvende og sist handler det om å være interessert i mennesker, forteller Schildbred Fasmer, som siden 2014 også har vært styreleder i Oslo Børs.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS