Ledelse

Stjerneskuddet som risikerer å bli truffet av en rekyl fra egne løfter

Jan Christian Vestre er en veldig aktiv politiker som ønsker å føre en veldig aktiv næringspolitikk. Men all denne aktiviteten krever politisk handling. Hvis ikke ender han opp som nok en pratmaker.

Publisert Sist oppdatert

­«Han viser store ambisjoner. Nå må det leveres». Dette er konklusjonen etter at Dagens Perspektiv har spurt flere aktører innen industri, næringsliv og akademia om å vurdere innsatsen til næringsminister Jan Christian Vestre.

I både valgkampen og i Hurdalsplattformen lovte Arbeiderpartiet at de skulle stå for en mye mer «aktiv næringspolitikk» enn sine forgjengere. Dette var «nødvendig» for å få til det grønne skiftet.

Nå har Ap og statsråd Jan Christian Vestre sittet til rors i Næringsdepartementet i snart åtte måneder. Eller, vel Vestre har vel ikke sittet så mye stille på kontoret. Her snakker vi om en statsråd i bevegelse.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS