Ledelse

Managing Consultant i Rambøll, Odd Ingebretsen, forteller at vi har en lang vei å gå før digitaliseringen blir satt ordentlig på agendaen i norske virksomheter.

Den brysomme digitaliseringen

Vi har en lang vei å gå før norske virksomheter har forstått at digitalisering må være til stede i alt de gjør, spesielt i det som gjøres i toppledelsen. – Digitaliseringen må leve på topplederens bord, hevder IT-ekspert.

Publisert Sist oppdatert

Det er stor enighet om at digitalisering er nøkkelen til fremtidig suksess. Samtidig viser praksisen til norske virksomheter at dette foreløpig er forbeholdt festtalene. I virkeligheten gjennomsyrer digitalisering verken strategier, ledergrupper eller styrerom ennå, ifølge Odd Ingebretsen, manager i Rambøll Management Consulting. IT-eksperten har mer enn 30 års erfaring med digitaliseringsarbeid, både fra offentlig og privat sektor..

Han forteller at man tidligere kunne se an hva konkurrentene gjorde, gjøre tilpasninger og likevel komme unna med det. De tidene er imidlertid forbi,

– Ting går enda raskere i dag. Dersom du snur deg for sent, er du ferdig, sier han.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS